Mladi Riječani – konzervativni ili otvoreni? Poslušajte i sudjelujte na javnoj tribini u četvrtak!

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

U organizaciji SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, OKC Palach i Udruge PaRiter ovaj tjedan zanimljiv događaj

Tribina “Mladi i radikalnost – tko donosi društvene promjene?” ima za cilj potaknuti javnu raspravu o radikalnosti mladih u hrvatskom društvu. Što je radikalno danas? Tko je prosječna mlada osoba? Na koji način mladi djeluju u društvu? Tko uopće definira “radikalno”?

Na ova i slična pitanja odgovorit će istraživači Kosta Bovan, Milica Vučković i Marko Kovačić koji su proveli istraživanje upravo na temu radikalnosti mladih. Osim njih, aktivistkinja Iva Davorija ponudit će svoje viđenje aktivizma mladih u Rijeci koje je stekla kroz rad s mladima, ali i organizaciju javnih događanja u Rijeci.

Ukoliko vas zanima ova tema, dođite 13. lipnja u 17 sati u OKC Palach, gdje nas očekuje provokativna rasprava o mladima u Hrvatskoj te odgovor na pitanje jesu li mladi Riječani uistinu tako avangardni kako se često predstavlja, poručuju organizatori u svojoj najavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari