NOVO VODSTVO STRANKE

Morana Jokić nova predsjednica Liste za Rijeku

Na unutarstranačkim izborima izabrano je novo vodstvo Liste za Rijeku

Lista za Rijeku je na izbornoj skupštini i konstituirajućoj sjednici novog Predsjedništva donijela izmjene statuta i izabrala novo vodstvo koje će u sljedeće 4 godine djelovati u sastavu: Blečić Predrag , Bonata Valentino, Cvitković Darko, Gržeta Zvonimir, Ivanković Zdravko, Juranić Kulundžić Alen, Marchig Laura, Miletić Predrag, Pantar Mladen, Popadić Gea, Švorinić Danko, Jokić Morana, Spatola Elena, Moranjak Zlatko i Matijević Sanjin.

Prema novom Statutu stranke, Predsjedništvo je iz svojih redova tajnim glasanjem izabralo novu predsjednicu stranke Moranu Jokić. Dva zamjenika predsjednika biti će Laura Marchig i Predrag Blečić, tajnik Predrag Miletić, a rizničar Zdravko Ivanković.

Nakon izbora novog vodstva i pokretanja izrade novog programa Liste za Rijeku, stranka će se posvetiti prijemu novih članova, pripremama za mjesne izbore idućeg proljeća kao prvom koraku u povratku parlamentarnog statusa stranke 2025. godine.

  • Odlukama Skupštine dodatno se demokratizira rad stranke s obzirom na povećanje broja članova Predsjedništva i prijenos ovlasti na to tijelo. U predsjedništvu ima novih lica ali i kontinuitet dosadašnjih što garantira nastavak brige za riječki identitet i vrijednosti iza kojih je Lista za Rijeku sve ove godine stajala ali i novosti koje ćemo predstaviti u novom stranačkom programu, istaknula je Morana Jokić, nova predsjednica Liste za Rijeku, nakon konstituirajuće sjednice Predsjedništva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari