LOKALNI IZBORI

Mostarac u Kastvu predstavio listu SDP-PGS za Gradsko vijeće „naSTAVljamo za KaSTAV“

Glavni cilj njihova programa je kontinuitet u radu koji je Kastav po mnogim rezultatima smjestio u jedan od najuspješnijih hrvatskih gradova

U Kastvu su predstavljeni kandidati za Gradsko vijeće koalicije „naSTAVljamo za KaSTAV“ SDP-PGS na čelu sa sadašnjim gradonačelnikom Matejom Mostarcem.

Glavni cilj njihova programa je kontinuitet u radu koji je Kastav po mnogim rezultatima smjestio u jedan od najuspješnijih hrvatskih gradova.

“Svi koji u Kastvu žive od ranih 90-ih godina znaju kako je to tada izgledalo i kako ovaj gradić izgleda danas. Kastav je mjesto za ugodan život što je bila naša vizija i misija svih ovih godina SDP-ove vlasti. U smjeni generacija koja se dogodila prije četiri godine, ta je priča nastavila trajati i želimo zadržati status kojeg Kastav danas ima i dalje razvijati grad na zadovoljstvo svih građana”, rekao je Ivica Lukanović, predsjednik SDP-a Kastav.

David Marot, predsjednik PGS-a Kastav istaknuo je kako ova koalicija uspješno funkcionira već niz godina:

“Mi smo dugogodišnji partneri koji sve rade da u Kastvu žive sretni i zadovoljni ljudi, od najmlađih do najstarijih, s ciljem da se svi osjećaju dobro, žive složno i da Kastav ostane otvoren i moderan grad koji cijeni svoju tradiciju”, kazao je Marot.

Mirela Smojver, kandidatkinja za predsjednicu Gradskog vijeća rekla je da su na listi koalicije SDP-PGS ljudi koji su, svaki u svom području već afirmirani, u društvu prepoznati pojedinci, a kao cjelina predstavljaju kontinuitet i jamstvo nastavka uspješnog razvoja Grada Kastva.

“Kandidati i kandidatkinje iz našeg tima su kroz svoj dosadašnji rad, bilo u Gradskom vijeću, njegovim radnim tijelima ili mjesnim odborima svojim znanjem, iskustvom i idejama već doprinijeli razvoju grada i učinili da je on danas jedno od najpoželjnijih mjesta za život u ovoj regiji, što nam pokazuje i kontinuirani prirast broja stanovnika. Svi oni dobro znaju kako funkcionira lokalna samouprava, poznaju i sva njezina ograničenja i procedure koje ponekad usporavaju tempo kakav smo zamislili, ali osiguravaju otvorenost i transparentnost po čemu smo uvršteni u top 10 gradova u Hrvatskoj. Vjerujemo da svi kandidati na ovim izborima žele postići boljitak svoje lokalne sredine, no nije dovoljno samo željeti, treba znati kako to postići. Mi smo tim koji je već dokazao da zna kako svoj Grad razvijati u skladu s potrebama stanovništva, a uz to ga i obogaćivati novim sadržajima. Zato pozivam sve građane da 16.05. izađu na izbore i zaokruže listu broj 5. koalicije SDP-PGS kao i kandidata za gradonačelnika naše koalicije Mateja Mostarca, pod rednim brojem 3 – za grad sa stavom”, zaključila je Mirela Smojver.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari