MUKE RIJEČKE LIJEČNICE (2) Riječanka nakon napisa na web portalu Riječanin dobila novi mobitel!

Foto: Ilustracija

Koincidira li ovaj (sretan) epilog s time da je priča putem medija iznijeta u javnost – prosudite sami

Našoj redakciji prije nekog vremena javila se čitateljica, liječnica iz Rijeke, koja je proživljavala pravu kalvariju zbog neprestanih kvarova novoga mobitela kojeg je koristila u poslovne svrhe. Uređaj je gotovo više vremena bio neispravan u servisu (o čemu smo pisali OVDJE) jer, po njezinome mišljenju, nije naišla na adekvatan tretman i razumijevanje od strane prodavatelja (VIP) i ovlaštenog servisera (zagrebački Agramservis).

Portal Riječanin saslušao je čitateljicu i odlučio objaviti njezinu priču (četvrtak 30. ožujka) jer se njezina nezavidna situacija održavala ne samo na njezin privatni, već i profesionalni život – odnosno, potencijalno je kvar mobitela mogao ugroziti zdravlje pa i život nekoga od njezinih pacijenata (OVDJE).

Upit o ovom slučaju i žalbama naše čitateljice uputili smo i VIP-u, a danas je iz Korporativnih komunikacija Vipneta stigao i vrlo kratak, ali i vrlo znakovit odgovor: „U međuvremenu je servis uvažio zahtjev za zamjenu uređaja o čemu je korisnica obaviještena.“.

Koincidira li ovaj i ovakav odgovor s time da je priča putem medija kojeg upravo čitate iznijeta u javnost – prosudite sami.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari