OD LAVANDE DO KOBASICA

Na Korzu otvoren sajam autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije

U organizaciji Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ na riječkom Korzu održava se prodaja i promocija autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije

Proizvođače je danas obišao i župan Zlatko Komadina. Kako je rekao, županijski Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj tradicionalno na Korzu putem Primorsko-goranske Kašetice okupi proizvođače koji izlažu svoje proizvode.

„Mi nemamo velike količine, ali imamo izvrsnu kvalitetu. Stoga je ovo dobra promocija naših proizvođača jer imaju svoje mjesto na kojem se mogu bolje reklamirati i plasirati ono što su proizveli”, rekao je župan Komadina.

Privremeni pročelnik UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Mladen Brajan naveo je kako je ovo dio projekta marketinga razvoja autohtonih proizvođača kojima se željelo ponuditi čim lakši i bolji izlazak na tržište.

“Naša Kašetica je prvo pravo prodajno mjesto u Rijeci koje okuplja gotovo sve proizvođače iz županije. Kroz Kašeticu pomažemo im u promociji, izdajemo časopis, a ovakvim prodajnim sajmovima pomažemo im na povećanju vidljivosti i prepoznatljivosti. Trenutno se najviše nude proizvodi od meda i lavande, a imamo i kobasice i proizvode od mesa i divljači iz Gorskog kotara”, rekao je pročelnik Brajan.

Sajam autohtonih proizvoda može se posjetiti svakodnevno od ponedjeljka 12. do petka 16. rujna, u vremenu od 9.00 do 17.00 sati na Korzu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari