VELIKO SRCE SUDIONIKA

Galerija | Na plaži na Preluku održane Riječke karnevalske mokre igre, humanitarna akcija za liječenje Melite Maslak

Riječka udruga karnevalista na Preluku je organizirala Riječke karnevalske mokre igre, humanitarno je događanje čiji je cilj prikupiti sredstva za liječenje Melite Maslak

Karnevalske timove na početku manifestacija pozdravio je direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, dok je u velikom finalu, u Utrci napuhanaca, jedan od sudaca bio i riječki gradonačelnik Marko Filipović.

Osim brzine i spretnosti, žiri poznatih riječkih lica ocjenjivao je i najmaštovitiji nastup. Karnevaliste s velikim srcem podržali su i meštar Sandi s ovogodišnjom Kraljicom Riječkog karnevala Majom Babin, kao i bivši meštar Toni i direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa.

Donatorsku akciju Riječka udruga karnevalista organizirala je u suradnji s Udrugom “Srce za nju”, S Barom i Udrugom “Palentar”, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Cilj Udruge “Srce za nju” je osvješćivanje važnosti i unapređivanje svih oblika pomoći i prevencije ženama oboljelim od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti, senzibiliziranje javnosti o važnosti podrške i njezinom doprinosu u kvaliteti liječenja i položaju bolesnica te osiguranje logističke podrške i odgovarajuće pomoći. Melita Maslak je 60-postotni invalid s trajnom nesposobnošću za rad koja se bori s karcinomom.

Za sve sudionike osigurana je palenta s gulašom, a za dobru zabavu bio je zadužen DJ Tommy, jedan od voditelja Riječkog karnevala.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari