DOBRE VIJESTI

Radovi u Kvaternikovoj ulici su pri završetku, privode se kraju i radovi na projektu Domus Domini

Zbog zahtjevnih i sveobuhvatnih radova na rekonstrukciji infrastrukture na području raskrižja ulica Vjekoslava Dukića i Tome Strižića promet je na istočnom dijelu grada bio preusmjeren Kvaternikovom ulicom, te je dolazilo do zastoja.

Taj dio priče je završen, a sada se privode kraju i radovi na projektu Domus Domini sufinanciranim sredstvima Europske Unije, iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija, čiji je nositelj projekta Udruga Martin – Guerin Centar s partnerima Udrugom “Depaul Hrvatska” i Centrom za rehabilitaciju Rijeka.

Za građane koji žele saznati više o prethodno spomenutom projektu, mogu saznati u članku: Što će biti sutra – Domus Domini – Grad Rijeka

Nadamo se da će doći do novih projekata koji nam svakako trebaju, (proširenja Dječjeg vrtića Galeb, odnosno uređenja pročelja OŠ Vežica, saniranje Ulice Martina Kontuša ), pa time i do prometnih zastoja, za koje ćemo kao i do sada pokazati strpljenja i razumijevanja, priopćili su iz mjesnog odbora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari