NOVA SURADNJA

Na riječkoj plaži Ploče uredit će se dječje igralište; INA d.d. donirala većinu sredstava za tu namjenu

Na proljeće će se na pješčaniku plaže Ploče urediti dječje igralište, za što će se većina sredstava osigurati donacijom tvrtke INA d.d.

INA, kao dugogodišnji partner Grada Rijeke, čitav niz godina podupire brojne projekte, manifestacije i aktivnosti u našemu gradu. Počevši od samog Rijeka Adventa, Adventa na Gradini, Međunarodnog riječkog karnevala, Fiumanke, Ljeta na Gradini, do sportskih aktivnosti poput Rukometne akademije.

S ciljem dogovora oko mogućnosti daljnje suradnje, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović susreo se s predstavnicima tvrtke INA d.d., operativnim direktorom za Rafinerije i marketing Goranom Plešeom te direktoricom Korporativnih komunikacija i marketinga Tamarom Karagity.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo novom suradnjom te najavljeni budući zajednički projekti. Tako će INA u narednom periodu poduprijeti uređenje dječjeg igrališta na pješčaniku plaže Ploče, ali i uređenje novog prostora za dodatnu jasličku skupinu i okoliša Dječjeg vrtića Vidrice.

Uređenje dječjeg igrališta na plaži ispod Bazena Kantrida planirano je za prvu polovicu iduće godine, a cilj je postojeći pješčanik urediti i obogatiti novom multifunkcionalnom spravom za igru, koja će se sastojati od kućica, ljuljačke, tobogana i penjalice uz kućicu. Također, uredit će se i prostor oko samog pješčanika i postaviti nove klupice, što će svakako djeci pružiti još jedan dodatni prostor za igru i zabavu ali i obiteljima s djecom pružiti nove sadržaje.

„INA će projekt uređenja pješčanika na plaži Ploče sponzorirati iznosom od oko 70.000,00 kn, na čemu im svakako zahvaljujem. Uvjeren sam da će biti još projekata i aktivnosti u kojima ćemo pronaći zajedničke interese te djeci i mladim ljudima, zajednički stvoriti bolje i atraktivne prilike za različite aktivnosti u našemu gradu“, kazao je gradonačelnik Filipović.

„Kao društveno odgovorna kompanija INA je usmjerena na unapređenje kvalitete života područja u kojima posluje. Na području Primorsko-goranske županije, to prvenstveno činimo kroz kontinuirani razvoj našeg poslovanja i ulaganje u Rafineriju nafte Rijeka koje je u tijeku, ali i kroz podršku raznim društvenim, kulturnim i sportskim projektima.

VIDEO DANA:

INA već dugi niz godina ima dobru suradnju s Gradom i rado se uključujemo u projekte usmjerene na zajednicu. Drago nam je da smo ovaj put mogli podržati uređenje gradske plaže Ploče. Ova plaža iznimno je atraktivna za obitelji s djecom. Oprema koja će se ugraditi svakako će doprinijeti da stanovnici, ali i gosti, ovdje provedu ugodno vrijeme. Podržali smo i projekt, koji će se predstaviti do kraja godine, uređenja novog prostora za dodatnu jasličku skupinu u Dječjem vrtiću Vidrice te uređenje terase i nabavu jednog multifunkcionalnog igrala u dvorištu vrtića“, kazao je direktor Pleše, dodajući kako  INA ostaje pouzdan partner Gradu i stanovnicima ovoga kraja te će i u budućnosti pomagati kad god budu u prilici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari