Zatvara se prostor RiHub-a

FOTO: Riportal.hr

S obzirom na daljnji razvoj situacije vezane uz širenje korona virusa te mjere zaštite koje se poduzimaju na razini grada i cijele države, prostor RiHuba od srijede 18. ožujka 2020. pa do daljnjeg – zatvara za javnost, izvijestila je RIJEKA 2020

Iako je prvotno bilo predviđeno da prostor nastavi funkcionirati kao mjesto coworkinga, prodaje suvenira i informiranja građana o projektu Europske prijestolnice kulture, zbog mjera sigurnosti, smanjenja kretanja i kontakata, prostor se do daljnjeg zatvara za sve korisnike.

Informacije o EPK projektu i kulturno-umjetničkim programima svi građani i šira javnost može potražiti na web stranici projekta www.rijeka2020.eu. Također, o svim novim momentima vezanim uz daljnju organizaciju programa u projektu EPK, javnost će biti obaviještena putem medija.

Na iste načine javnost će biti obaviještena i o ponovnom otvaranju RiHuba za sve korisnike.

„Vjerujemo i nadamo se da će se to dogoditi što prije, odnosno da će sve rigorozne mjere koje se poduzimaju s ciljem zaštite zdravlja stanovništva biti svrsishodne, uroditi plodom te da će time epidemija korona virusa završiti što prije“, poručuju iz RIJEKA 2020.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari