stigla reakcija iz kafića

Nacional: Plenković vlasnika riječkog kafića nazvao ‘klokanom’. Vlasnik kafića: ‘Nije njima bitna Hrvatska, bitan je HDZ’

Foto: Pixsell

Povodom nedavne objave Nacionala oglasio se vlasnik riječkog kafića Three Monkeys

Podsjetimo, tjednik Nacional objavio je jučer audio zapis u kojem predsjednik HDZ-a Andrej Plenković vrijeđa predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penavu, kao i snimku o Zoranu Milanoviću i pojedinim hrvatskim medijima, od kojih, navodno, predsjednik prepisuje.

Nacional je potom objavio i dio polusatnog monologa u kojem Plenković komentira mladu generaciju, posebno se osvrnuvši na slučaj riječkog kafića Three Monkeys.

Vlasnika tog kafića, koji je HDZ-ovcima zabranio ulaz u vrijeme covid-krize, naziva klokanom.

Iz kafića Three Monkeys reagirali su dana ujutro objavom koju prenosimo u cijelosti, onako kako je napisana:

“Lokal je zatvoren ali ljubav je vječna!

Gospodin zaboravlja da ga narod bira i da bi narodu trebao odgovarati što se i vidi iz priloženog.

Svoju svitu obavještava kako me je trebao zgaziti da pokaže drugima za primjer.

Tako da narode moj zapitajte se što će se desiti ako stanete na žulj nekom lokalnom hdezeovcu koji je htio napraviti kuću na pomorskom dobru ili ne daj boze nekom jacem u centru moći od sada pa na dalje.

Nije njima bitna Hrvatska bitan je hdz,ne zaboravite to!!”, objavili su iz Three Monkeysa na Facebooku.

Nacional je prenio završni dio govora Plenkovića o mladoj generaciji.

O njima je rekao: “Mlada generacija. Netko tko danas ima 45 od dvadesete je naviknut da smo mi lupeži, trogloditi, bez zubi, koji ne znamo ništa… koje treba uništiti. I onda ti prije par godina stavlja anketu mislim čovjek HDZ-ovac, kad je onaj klokan iz Rijeke stavio karticu da ne smije ući HDZ-ovac. A zove se kafić Three Monkeys. Sjećate se toga? E, ne smijemo se smijati. Zaboravljate to. Tu smo sad čak malo, sad razmišljam jesmo li mi preplahi u tome. Samo sad ne bih bio više preplah. Što si ti bolji, to ti uzmu jedan prst, drugi, treći, četvrti, peti, nema ti ruku, pojede te i doviđenja. Onda ćemo pokazati puno više čvrstine, vojnički pravi s tim ljudima jer oni to rade s ciljem da nas e-li-mi-ni-raju. Shvaćate?”, poručio je, piše Nacional.

Podsjetimo, u veljače 2021. godine je vlasnik riječkog kafića članovima, simpatizerima i glasačima HDZ-a poručio – u taj kafić nisu dobrodošli! Uslijedio je i odgovor iz HDZ-a.

Vlasnik kafića je, naime, iznerviran odlukama Vlade o prodaji ‘kave za van’, objavio na Facebooku molbu svim članovima, glasačima i simpatizerima HDZ-a da ne dolaze u njegov caffe bar jer – nisu dobrodošli. Naglasio je da su članovi HDZ-a, Vlada i premijer ponizili vlasnike kafića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari