VRIJEDNE NAGRADE

Nagradni natječaj za učenike s Viškova; Stripom o štetnosti pušenja do vrijednih nagrada

Škola u Viškovu (Foto: Riportal)

Općina Viškovo u partnerstvu s Općinom Lopar provodi EU projekt „Od prevencije do zdravlja“ temeljem kojeg je osmišljeno i planirano niz aktivnosti koje su usmjerene na prevenciju raka pluća te medijsku kampanju protiv pušenja.

Jedna od aktivnosti koja je predviđena projektom je i organizacija nagradnog natječaja za učenike – osmišljavanje  stripa na temu prevencije pušenja. Cilj ovog natječaja je upoznati djecu o štetnosti pušenja te uključiti učenike 4.-tih i 5.-tih razreda Osnovne škole Sv. Matej Viškovo.

Za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja angažiran je vanjski stručni suradnik koji je snimio kratki edukativni video o štetnosti pušenja te uputu kako osmisliti strip.

U nastavku je edukativni video i uputa kako osmisliti strip:

Nagradni natječaj za izradu stripa na temu prevencije pušenja bit će otvoren do 10. svibnja 2021. godine.

Najbolji radovi bit će nagrađeni poklon paketima:

  1. nagrada – poklon paket u protuvrijednosti od 1.500,00 kn,
  2. nagrada – poklon paket u protuvrijednosti od 1.000,00 kn,
  3. nagrada – poklon paket u protuvrijednosti od 500,00 kn.

Izrađene radove (stripove) potrebno je poslati na sljedeći e-mail: jasmina.fabac@opcina-viskovo.hr . U mailu je potrebno navesti ime i prezime učenika, adresu, razred, broj telefona/mobitela.

Ocjenjivanje pristiglih radova provesti će povjerenstvo Općine Viškovo sastavljeno od tri člana. Rezultate nagradnog natječaja objavit će na web stranici Općine Viškovo (https://www.opcina-viskovo.hr/) i na stranici projekta (https://od-prevencije-do-zdravlja.opcina-viskovo.hr/)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari