ZA VELIKE I MALE UMJETNIKE

Galerija | Najavljeno novo izdanje Vološćanskog mandraća, krajem kolovoza novo druženje velikih i malih likovnih umjetnika

Vološćanski mandrać i ovoga će ljeta postati mjesto susreta velikih i malih likovnih umjetnika, kao i svih koji se tako osjećaju. 36. izdanje međunarodnog slikarskog natječaja “Mandrać – Mandracchio 2023″ održat će se 26. i 27. kolovoza.

Događanje je pobliže je predstavljeno na press konferenciji održanoj u Voloskom na kojoj su sudjelovali Kristina Đukić, zamjenica gradonačelnika Grada Opatije, Claudio Frank, akademski slikar, Ernie Gigante Dešković, ravnatelj ustanove Festival Opatija, Aleksandar Monar, koordinator programa ustanove Festival Opatija, Sonja Kalafatović, predsjednica Zajednice Talijana Opatija, Norma Tuliak Srbulj, tajnica Zajednice Talijana Opatija te Matea Bakotić, vlasnica galerije Artsada u Voloskom.

Prvog dana manifestacije u sklopu “Malog Mandraća” svoja umijeća publici i stručnom međunarodnom žiriju predstavit će najmlađi, dok će drugog dana, u nedjelju, svi zainteresirani dobiti priliku da se izlaganjem gotovih radova natječu za nagradu Mandrać 2023, odnosno slikajući na licu mjesta za nagradu Ex Tempore 2023.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari