Najsnalažljivija Riječanka: Romobil ju spasio gužve u prometu, kabanica od kiše!

Foto: Riječanin

Hrabru i vještu Riječanku na električnom romobilu vozači i rijetki pješaci mogli su vidjeti danas u Osječkoj ulici

Uhvatila je taman pauzu između dva pljuska kiše, no od kišnih kapi ionako ju je štitila “profesionalno” skrojena kabanica!

Danas nije imala problema ni s uobičajenim prometnim gužvama u Osječkoj ulici pa su joj mnogi vozači, “zarobljeni” u svojim vozilima u kolonama, na neki način i zavidjeli na lakoći kretanja električnim romobilom…

O razlici u cijeni pogonskog goriva automobil-romobil da i ne govorimo!

Iako je u Hrvatskoj prometovanje romobila na prometnicama i nogostupima na neki način još uvijek do kraja nedefinirano, ne čudi sve veći broj električnih romobila oko nas.

Lagani za korištenje, brzi, sklopivi i u konačnici – bez zabrinjavajućeg utroška za “pogonsko gorivo”, e-romobili su sve popularniji u Hrvatskoj, a posebno u Rijeci gdje oni malo kvalitetniji sasvim odlično odolijevaju i “uzbrdo-nizbrdo” konfiguraciji riječkih četvrti.

Među takve svakako možemo ubrojiti prestižne a opet ne preskupe e-romobile CityCoco koje distribuira City Coco Hrvatska.

CityCoco je vrlo zapaženu prezentaciju imao na ovogodišnjem Rijeka Boat Showu pa vas na njihovu ponudu podsjećamo i u našem videu!

Ukoliko ste zainteresirani za neki iz široke ponude e-romobila CityCoco, možete kontaktirati distributera putem interneta na citycoco.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari