NAJSRETNIJIMA ULAZNICE ZA PREMIJERU! Danas u 11 sati na Sušaku za publiku besplatna „radna matineja“ povodom premijere baleta „Macbeth“!

Posjetitelji će imati priliku zaviriti u radni dan baletnog ansambla koji počinje skraćenim satom baletnih vježbi, nastavlja se kratkim uprizorenjima dijelova predstave i izlaganjem autorskog tima

Ansambl Baleta HNK Ivana pl. Zajca Rijeka poziva sve zainteresirane na zanimljivu i sadržajnu radnu matineju povodom premijere baleta “Macbeth”, u subotu, 30. rujna s početkom u 11.00 sati u baletnoj dvorani (Strossmayerova 1, Sušački neboder, ulaz do Pogona kulture).

S publikom će podijeliti magiju rada na predstavi koja ima moć potaknuti na promišljanje o vječitoj ljudskoj težnji za vlašću, načinima kojima ju stječemo i cijeni koju za nju plaćamo.

U sklopu matineje, posjetitelji će imati priliku zaviriti u radni dan baletnog ansambla koji počinje skraćenim satom baletnih vježbi, nastavlja se kratkim uprizorenjima dijelova predstave i izlaganjem autorskog tima predvođenog koreografkinjom Mašom Kolar o samoj predstavi i njihovom procesu rada, a pred sam završetak svi će se moći uključiti u nastavak razgovora s njima.

Na kraju druženja, najsretnije posjetitelje nagradit će ulaznicama za premijeru, koja slijedi 7. listopada, te reprizne izvedbe baleta „Macbeth“ prema istoimenoj tragediji Williama Shakespearea.

Ulaz današnju na radnu matineju je, naravno, besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari