PGŽ

Nakon Borasa Mandića, dvije godine Skupštinu PGŽ će voditi predstavnik Mosta

Foto: Kanal Ri

Nakon konstituirajuće sjednice Skupštine PGŽ na kojoj je za predsjednika izabran Marko Boras Mandić ,priopćenjem su se oglasile stranke koje su ga podržale.Nakon dvije godine mandata Marka Borasa Mandića na čelu Skupštine PGŽ zamijenit će ga predstavnik Mosta 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Stranke koje su dobile većinsko povjerenje građana PGŽ uspostavile su platformu suradnje, kako javlja kanal Ri. Radi se o sljedećim strankama: Akcija mladih, HDZ, Unija Kvarnera, Most, a konstituiranje županijske skupštine s predsjednikom iz redova platforme ove suradnje podržala je i Nezavisna lista Ive Rinčić kako su prethodno i najavili. Platforma namjerava djelovati kao partner i kao korektiv izvršnoj vlasti, a takav odnos njegovat će i prema državnoj vlasti, a sve u cilju da Kvarner i Gorski kotar postanu najrazvijeniji krajevi u Republici Hrvatskoj. Ova suradnja ima sljedeće zajedničke ciljeve:

VIDEO DANA:

1. Realizacija programa s kojima su stranke platforme dobile većinsko povjerenje građana PGŽ

2. Promoviranje županijske skupštine kao istinskog središta političkih aktivnosti u Primorsko-goranskoj županiji i vraćanje otvorenosti, dijaloga i parlamentarne demokracije u tu instituciju.

3. Otvorenost svim idejama, projektima i inicijativama koji imaju za cilj razvoj Kvarnera i Gorskog kotara bez obzira od kojih stranaka ili pojedinaca dolaze.

Članice platforme su se usuglasile da mandat predsjednika županijske skupštine prve dvije godine obnaša predstavnik iz Unije Kvarnera/Akcije mladih.

Sukladno dogovoru Akcije mldih/Unije Kvarnera i Mosta druge dvije godine funkciju predsjedavajućeg obnašat će predstavnik Mosta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari