NASTAVAK KAMPANJE Pernar u Rijeci na još jednom ‘školskom hodočašću’: fotografira se s učenicima i profesorima te ih poziva na sastanak

Otkad je stigao, Pernar se fotografirao s učenicima i profesorima, a da održi status ‘zvijezde društvenih mreža’, sve je odmah objavio na svom Facebooku uz zamjetnu količinu srca i ostalih emotikona

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar nastavlja svoju “školsku kampanju” pa je danas posjetio i škole u Rijeci odnosno riječko Veleučilište. Družio se s učenicima Elektroindustrijske i obrtničke škole, Ekonomske škole Mije Mirkovića, Gimnazije Andrije Mohorovičića, Tehničke škole za strojarstvo i brodogradnju. Posjetio je i studentski restoran Index.

Pernar se, otkad je stigao, fotografirao s učenicima i profesorima, a da održi status “zvijezde društvenih mreža”, sve je odmah objavio na svom Facebooku uz zamjetnu količinu srca i ostalih emotikona.

 

Kao i obično, Pernar je svoje druženje i govor pred učenicima prenosio uživo na svom Facebook profilu, a pohvalio se i kako su se učenici s njim družili usprkos tomu što je trajala nastava.

Pernaru je inače, zabranjen ulazak u škole.

“Ne slušajte što vam drugi govore. Znate li zašto ja imam 14.000 kuna plaću, saborski imunitet i slično? Jer sam bio hrabar u životu, morate biti hrabri. Morate slijediti svoje snove”, govorio je između ostalog Pernar okupljenim učenicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari