NASTAVAK RADOVA: Tijekom vikenda asfaltiranje dijela Zametske ulice

Mole se stanari i korisnici poslovnih prostora da u nedjelju, 10. srpnja 2016. godine koriste parkirališta izvan zone asfalterskih radova

Radovi na obnovi asfaltnog sloja i održavanju ceste na dionici Krnjevo – Rešetari nastavljaju se duž Zametske ulice, i to od Pizzerije Kokolo prema križanju sa ulicom Lozičina, dok se u subotu nastavlja od ulice Lozičina prema križanju s ulicom Braće Vidasa i Braće Monjaca, prenose mrežne stranice Grada Rijeke.

U subotu, 9. srpnja 2016. godine kreću radovi na izradi podravnavajućeg i nosivog sloja asfalta od križanja sa ulicom Liburnijska i Zvonimirova do Hegedušićeve ulice (skretanje za Kaufland). Promet će se, kao i do sada djelomično voditi naizmjeničnim propuštanjem, dok će se za potrebe izrade izravnavajućeg sloja izvoditi duže dionice ovisno o potrebi.

zametska ulica

U nedjelju, 10. srpnja 2016. godine postavljat će se završni (habajući sloj) asfalta od križanja sa ulicom Liburnijska i Zvonimirova do Hegedušićeve ulice (skretanje za Kaufland).

Radovi će se izvoditi od jutarnjih do kasnih večernjih sati (cjelodnevno), na način da će se na jednoj prometnoj traci radovi izvoditi u punoj dionici, dok će se drugom trakom vozila propuštati naizmjenično.

Mole se svi vozači za razumijevanje te da poštuju prometnu signalizaciju vezanu za privremenu regulaciju prometa. Promet će se na navedenoj dionici odvijati otežano, za cijelo vrijeme izvođenja radova uz korištenje privremene prometne signalizacije pomoću koje će se naizmjenično propuštati vozila iz jednog, odnosno drugog smjera.

Preporučamo vozačima da maksimalno koriste obilazne pravce kako bi se izbjegle veće gužve zbog dužih dionica izvođenja radova. Također, obavještavamo vozače da će za vrijeme izvođenja ovih radova biti zatvoreni bočni prilazi i priključci na predmetnoj dionici.

Molimo stanare i korisnike poslovnih prostora da u nedjelju, 10. srpnja 2016. godine koriste parkirališta izvan zone asfalterskih radova (od križanja sa ulicom Liburnijska i Zvonimirova do Hegedušićeve ulice i skretanja za Kaufland) budući da nakon početka radova neće biti moguć prelazak preko trase na kojoj se izvode radovi.

Opis obilaznog smjera kretanja:

Tijekom izvođenja radova u zoni raskrižja Krnjevo (raskrižje ulica Zvonimirova – Liburnijska – Zametska), vozila iz smjera centra grada koja nastavljaju kretanje u smjeru Zameta će se na raskrižju Zvonimirove ulice i Ulice Vinka Benca upućivati duž Ulice Vinka Benca do raskrižja sa Čandekovom ulicom te dalje u smjeru Zameta duž Nove ceste i Lozičine ulice do Zametske ulice.

Vozila koja se iz smjera Zameta kreću u smjeru centra Rijeke usmjeravat će se na raskrižju Zametske i Lozičine ulice, duž Lozičine ulice i dalje Novom cestom i Čandekovom ulicom, do raskrižja Čandekove ulice i Ulice Vinka Benca, gdje će se upućivati dalje u smjeru centra Grada.

Vozilima, koja u zonu raskrižja dolaze iz smjera zapada, odnosno iz smjera Kantride neće biti dozvoljeno lijevo skretanje iz Liburnijske u Zametsku ulicu. Ta će se vozila upućivati u smjeru Zameta na raskrižju Zvonimirove ulice i Ulice Vinka Benca, istim obilaznim smjerom kojim će prometovati i vozila koja iz smjera centra grada Rijeke prometuju obilaznim pravcem u smjeru Zameta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari