LJETO NA GRADINI: Večeras na Trsatu modni spektakl CITY 45 20 prepun iznenađenja

Nakon najduže haljine na svijetu predstavljene prve godine, zatim haljine koje svjetli prošle godine i ove godine posjetitelje očekuje senzacija!

Trsatska gradina ove će godine ugostiti treće izdanje modne manifestacije Festival mode CITY 45 20 powered by Womanary.

Neobično ime događanja u prijevodu znači GRAD RIJEKA, naime broj 45 20 označava početak koordinata grada na Rječini, grada koji je oduvijek bio poznat po multikulturalnosti i različitim stilovima te suživotu mode, kulture i umjetnosti.

Upravo ova manifestacija modi pristupa kao obliku umjetnosti, a svoje će najnovije kolekcije na najljepšoj lokaciji u Rijeci predstaviti brojni dizajneri s Kvarnera, ali i cijele Hrvatske!

Predstavit će se kolekcije hrvatskih dizajnera:

La Vetrina, Sally atelier, Hero4Heros, Andy’s, Mardan Couture, Kayra, Becha design, salon Marie, Šik by Ljupka.hr. Modne dodatke predstavit će: Petite Jolie, Streetbox Zagreb te Fashion studio Gossip. Službeni nakit događanja je Zlatna kiša, a iz Zagreba tim Mašnica dolazi prezentirati najnovije modele poznatih rokovnika. Za izgled djevojaka pobrinut će se frizerski studio Sensa organic, za make up Catrice i Callegari.

Sve posjetitelje ove povijesne lokacije koja donosi sadašnje modne trendove večeras očekuje prava modna rapsodija. Presenting corneri, modni i beauty noviteti, modne fotografije, izložbeni primjerci, Gradina će živjeti u duhu mode, ljepote, inovacije!

Nakon najduže haljine na svijetu predstavljene prve godine, zatim haljine koje svjetli prošle godine i ove godine posjetitelje očekuje senzacija! Osim haljine iznenađenja, posebnost revije je i što će se održati na dvije etaže što je dosad jedinstveni koncept te će se istovremeno unutar velike modne revije održavati mini revije nakita i modnih dodataka.

Program počinje u 21.30, vodit će ga Davor Garić, a ulaz je slobodan.

U nastavku pogledajte video s prošlogodišnje revije iz produkcije Trsatke gradine

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari