VRIJEDNO SPONZORSTVO

Nastavak suradnje Ine i Sportske zajednice Općine Kostrena na razvoju lokalnog sporta

Sponzorstvom Ine vrijednim 30 tisuća kuna udruge članice Sportske zajednice Općine Kostrena dobile su novu sportsku opremu i rekvizite.

Suradnja Ine i Sportske zajednice Općine Kostrene nastavila se i ove godine financijskom potporom kostrenskim udrugama koje djeluju u okviru Sportske zajednice. Primopredaja sponzorstva kojim je kupljena različita sportska oprema i rekviziti, održana je na obnovljenim pomoćnim igralištima pored Sportske dvorane Kostrena.

U ime Ine, prisutnima se obratio Luka Talajić, rukovoditelj Tehnologije u INA – Rafineriji nafte Rijeka: “Drago nam je da smo i ove godine nastavili suradnju sa Sportskom zajednicom Općine Kostrene čijim smo udrugama članicama osigurali opremu i rekvizite koje će koristiti sadašnji i budući sportaši. Time se nastavila višegodišnja podrška kostrenskom sportu kroz projekt “Dostupnost sporta – sportska oprema i rekviziti” kroz koji pridonosimo razvoju lokalne zajednice. Kao i proteklih godina sredstva je svojim članicama rasporedila Sportska zajednica Kostrene na temelju propisanih kriterija koje je usvojio Izvršni odbor Sportske zajednice, s ciljem maksimalne transparentnosti i podizanja kvalitete sporta. INA od svog osnutka nastoji biti aktivni član zajednice i podržati inicijative koje potiču na bavljenje sportom, a posebno nam je drago kad pritom možemo pomoći i već uspješnim sportašima. Nadam se da će im nova oprema pomoći u daljnjem ostvarenju odličnih rezultata, ali da će potaknuti i mlade da postanu članovi uistinu brojnih sportskih klubova u Kostreni.“

Na vrijednom sponzorstvu Ini je zahvalio općinski načelnik Dražen Vranić: „Ovo je postala lijepa tradicija za koju se nadam da će se nastaviti i dodatno ojačati. Zahvaljujem Ini što je prepoznala važnost ulaganja u lokalni sport kojem i mi u Općini posvećujemo osobitu pažnju“, istaknuo je načelnik Vranić.

Sportska zajednica Općine Kostrena usmjerena je na razvoj lokalnog sporta i želi biti učinkovita potpora aktivnostima sportskih udruga koje djeluju u Kostreni. Uz proračunska sredstva, dodatnim oblicima potpore nastoji osigurati kvalitetnije uvjete rada svim svojim članicama. Ina je od osnutka Sportske zajednice prepoznala vrijednost takvog ulaganja, čime se osim razvoju sportske, doprinosi i razvoju lokalne zajednice.

Sponzorska sredstva Ine u iznosu od 30 tisuća kuna podijeljena su članicama prema usvojenim kriterijima, vrednujući ukupni rad kluba i doprinos lokalnoj zajednici, ukupan broj natjecatelja (mlađi uzrasti i seniori, rekreacija) te stupanj natjecanja i postignute rezultate. Općini Kostrena na iznimnoj podršci u radu Sportske zajednice i ulaganjima u sport te Ini na vrijednom sponzorstvu u ime Sportske zajednice zahvalila je predsjednica Tanja Malec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari