NEK` IM JE SA SREĆOM! Primorsko-goranska županija darivala šestomjesečne trojke obitelji Ferderber iz Omišlja

Župan Zlatko Komadina rekao je da bi volio da se trojke u Primorsko-goranskoj županiji rađaju češće

Primorsko-goranska županija darivala je Simona, Leonu i Emu, šestomjesečne trojke koje su danas s osmjehom dočekale župana Zlatka Komadinu i pročelnicu UO za socijalnu politiku i mlade Dragicu Marač.

Trojke obitelji Ferderber, Edite i Gorana iz Omišlja, rođene su 21. srpnja 2017. godine u 33. tjednu trudnoće. Težile su 1650 grama. Mali Simon rodio se prvi, a onda i njegove sestrice Leona i Ema.

Župan Zlatko Komadina rekao je da bi volio da se trojke u Primorsko-goranskoj županiji rađaju češće. Zaželio je sreću i zdravlje mališanima i roditeljima.

Majka Edita Ferderber zahvalila je na poklonima rekavši da joj je to velika pomoć. Istaknula je kako joj uz obitelj, ogromnu podršku pružaju i prijatelji.

Podsjetimo, PGŽ tradicionalno daruje obitelji na području županije u kojima se rode trojke. Obitelji Ferderber darovani su krevetići, komode, kada za kupanje, hodalica, cipelice te ostale potrepštine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari