"GUŽVA" NA LJEVICI

Nikola Ivaniš kandidat PGS-a za gradonačelnika Rijeke

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na večerašnjoj sjednici Predsjedništva Primorsko goranskog saveza raspravljalo se o dosadašnjim aktivnostima ogranaka PGS oko priprema za lokalne izbore u svibnju ove godine

Predsjedništvo je prihvatilo stavove ogranka PGS Grada Rijeke, koje je 29. prosinca prošle godine jednoglasno predložilo počasnog predsjednika PGS i aktualnog zamjenika gradonačelnika Rijeke dr. sc. prim. Nikolu Ivaniša kao kandidata PGS-a za gradonačelnika Grada Rijeke.

Predsjedništvo PGS-a prihvatilo je sugestiju ogranka PGS-a Grada Rijeke i predložilo Nikoli Ivanišu da bude kandidat PGS-a za gradonačelnika Grada Rijeke. Odluka je donijeta jednoglasno, a predloženi kandidat Nikola Ivaniš zahvalio je na iskazanom.
povjerenju

Predsjedništvo PGS najavilo je da će do 15. veljače 2021. godine zatražiti od ogranaka PGS da istaknu kandidate za županijsku listu na predstojećim izborima. Ogranci PGS će isto tako do tog datuma dostaviti i odluke o tome kako izlaze na izbore u jedinicama lokalne samouprave na području na kojem djeluju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari