Nova pravila prometne policije. Ovako će raditi

FOTO: Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija

Sve zahtjeve i državne takse građani trebaju dostaviti redovnom poštom s naznakom  „preporučeno“, a potvrde o prometnim nesrećama će im se istim načinom poslati na adresu primatelja

Obavještavaju se građani koji imaju potrebu javiti se u Postaju prometne policije Rijeka radi dobivanja potrebne dokumentacije ili informacija vezanih za prometne nesreće, dostava prigovora, uplata i slično, mogu se javiti na e-mail adresu: pprp.rijeka@mup.hr ili putem telefona 051/430-674.

Sve zahtjeve i državne takse građani trebaju dostaviti redovnom poštom s naznakom  „preporučeno“, a gotove potvrde o prometnim nesrećama poslat će im se istim načinom na adresu primatelja koja je dostavljena u zahtjevu.

Upiti vezani za druge prometne prekršaje, dostava prigovora, kao i zahtjevi koji se odnose na obavijesti o počinjenom prekršaju, mogu se dostaviti na e-mail adresu: pprp.rijeka.uplate@mup.hr ili putem telefona 051/430-676 .

Također upiti vezani za prekršajne naloge, Fina, neplaćanje novčanih kazni i sve ostalo mogu se dostaviti na e-mail: pprp.rijeka.uplate@mup.hr ili na broj telefona 051/ 430-648.

U situacijama kada građani ipak moraju osobno pristupiti u prostorije Postaje prometne policije Rijeka, na adresi Ciottina 25,  mole se da prije ulaska pokucaju ili pozvone na vrata te sačekaju da ih službenici pozovu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari