GRADNJA PRI KRAJU

Galerija | Novi trgovački centar u riječkoj Osječkoj ulici poprima završne konture, pogledajte kako izgleda danas

Riječka Osječka ulica do sada je bila poznata i kao ‘ulica auto-salona’, a sada će Riječani o ovoj ulici razmišljati i kao ‘ulici trgovačkih centara’

Naime, pored već postojeće trgovačke zone iznad škurinjskog rotora te trgovačkog centra blizu Adria Škurinje Renaultovog auto-salona, u neposrednoj blizini ove posljednje lokacije gradi se i trgovački centar Kaufland Škurinje koji je već poprimio završni izgled te se u bližem vremenskom razdoblju očekuje i otvorenje tog centra – pogotovo zato jer je i pristupna cesta gotovo u potpunosti dovršena.

Novi Kaufland trgovački centar u Osječkoj ulici imat će tri etaže. U prizemlju će biti smješten prostor supermarketa ali i ugostiteljski sadržaj i skladišta. Ispod trgovačkog dijela zgrade bit će smještena garaža sa 180 parkirališnih mjesta a na katu se grade uredski prostori.

U srpnju je počela izgradnja pristupne ceste za TC Kaufland Škurinje. U nastavku postojeće rekonstruirane prometnice na neuređenoj površini gradi se dio nerazvrstane prometnice u dužini oko 40 m.

Rekonstruirana je nerazvrstana prometnica u dužini oko 50 metara uz djelomičnu izmjenu prometnog rješenja. Promet na spoj na Osječku ulicu regulirat će semafori. Prometnica će biti opremljena i javnom rasvjetom.

Radove na prometnici izvodi Izgradnja d.o.o. Crikvenica a nadzor nad izvođenjem radova obavlja tvrtka Karloline-kling d.o.o. iz Liča.

Ugovoreni rok izvođenja radova je tri mjeseca, odnosno do kraja rujna 2022. godine. Ugovorena vrijednost radova iznosi 1.142.739,00 kuna bez PDV-a. Radovi su sufinancirani od strane i HEP-ODS d.o.o., u dijelu nove infrastrukture.

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari