SVE VRVI GOSTIMA

Video | Na Kvarneru odlična posezona! Pogledajte što kažu gosti: ‘Odsjele smo u Rijeci, svi su dragi. A plaža u Opatiji, tako je tiho…’

U Hrvatskoj je trenutno 350 tisuća turista koji posezonu odabiru pretežno zbog mira

Neki u jesenskom modu, a drugi tek sad na moru! Iako je posezona – sve vrvi gostima.Što je rujnu prednost i zašto je privlačniji gostima od vrhunca ljetne turističke sezone?

Ljeto se posvuda umorilo kao da ide uzbrdo, ali Opatijom i dalje pliva, u najljepšim bojama jeseni. Pogled kojeg se nitko ne može dovoljno nauživati, treba pronaći kutak s kojeg se ljepota najbolje vidi, a ovo su njezini sastojci, izvještava Ida Balen za RTL.hr.

”Za mene su to valovi, more, arhitektura je nevjerojatna”, komentirala je Linda O’Brien iz Engleske.

U Hrvatskoj je trenutno 350 tisuća turista, od toga ih na Kvarneru odmara 52 tisuće. Posezonu odabiru pretežno zbog mira, ali sada su godine, izgleda, svi slično razmišljali pa sve izgleda kao i u turističkoj špici. No smiraj se ipak osjeti, a to je ono što su tražili.

”Nešto je jeftinije i manje je ljudi, tako da je zaista lijepo sada. Najviše uživam u plivanju, more je zbilja lijepo”, rekla je Hanne Vanhulle iz Belgije.

”Jako je lijepo, ljudi su dragi. Odsjele smo u Rijeci, svi su dragi. Zbilja mi se sviđa plaža i to što je tiho”, izjavio je Friedl Oeyen Maex iz Belgije.

Tišinu razbija priroda, ali njezino šaputanje je kao uspavanka.

”More je predivno. Priroda… predivno”, komentirao je Jens Neumann iz Njemačke.

”Najviše mi se sviđa cvijeće, hoteli su predivni. Plivala sam, hladno je, ali u redu je, nije jako hladno’, opisala je Luna Parietti iz Njemačke.

Opatija u jednom od svojih najposebnijih izdanja. I dalje osunčana, ali bez one kolovoške nervoze pod nesnosnim vrućinama. Gosti koji su sve karte stavili na rujan, dobro su odigrali, izvještava Ida Balen za RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari