OBAVIJEST GRAĐANIMA: Od ponedjeljka novo radno vrijeme u šalter sali Policijske uprave primorsko-goranske

Foto: Ilustracija

Završava ljenjo radno vrijeme Službe za upravne poslove Policijske uprave primorsko-goranske odnosno šalter sale na adresi Žrtava Fašizma 3

Od ponedjeljka, 5. rujna 2016. godine mijenja se uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u šalter sali Policijske uprave primorsko-goranske, na adresi Žrtava fašizma 3 u Rijeci.

Obavještavamo građane da od navedenog dana upravne poslove u šalter sali mogu obaviti svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka u vremenu od:

• 8 do 15 sati – svi upravni poslovi
• 8 do 18 sati – poslovi prijavništva i osobnih isprava te poslovi prometa

U navedenom vremenu građani mogu podnijeti zahtjeve za prijavu i odjavu prebivališta i boravišta, za osobne i prometne isprave, za registraciju vozila te poslove oružja, državljanstva i stranaca.

Sve potrebne informacije građani mogu dobiti i na internet stranici Policijske uprave primorsko-goranske na adresi www.primorska.policija.hr , u rubrici Dokumenti te putem bannera Radno vrijeme.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views