Objavljen javni poziv za članove Savjeta mladih PGŽ-a

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Primorsko-goranska županija objavila je Javni poziv za isticanje kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Primorsko-goranske županije

Savjet mladih savjetodavno je tijelo Primorsko-goranske županije koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u županiji.

Kandidati za članove Savjeta mladih su mladi koji u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju od navršenih 15 do navršenih 30 godina života s prebivalištem ili boravištem na području županije.

Kandidate mogu prijaviti udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka u Republici Hrvatskoj, pomladci sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih koje broje najmanje pedeset mladih.

Prijedlozi kandidatura mogu se predati najkasnije do 13. studenog 2018. godine, u pisarnici Primorsko-goranske županije, na adresi Slogin kula 2 ili poslati na adresu: Primorsko-goranska županija, Županijska skupština, Odbor za izbor, imenovanja i dodjelu povelja i priznanja,  Adamićeva 10, Rijeka,  s naznakom ,,Prijedlog kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Primorsko-goranske županije”.

Detaljnije o Javnom pozivu za isticanje kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Primorsko-goranske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari