OTVOREN DO 1. LISTOPADA 2022.

Objavljen Javni poziv za dodjelu 600 tisuća kuna inovativnim poduzetnicima

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Zaklada FIPRO u suradnji s Primorsko-goranskom županijom objavila je poziv poduzetnicima na dostavu zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava, a za što je namijenjeno 600 tisuća kuna

Dio je to projekta ‘Komercijalizacija inovacija’ kojeg Zaklada kontinuirano provodi u suradnji s PGŽ i time potiče razvoj inovativnog poduzetništva. Pojedinom prijavitelju mogu se dodijeliti sredstva u minimalnom iznosu od 50 tisuća kuna te maksimalnom iznosu od 200 tisuća kuna.

Sredstva se dodjeljuju za financiranje troškova razvoja i komercijalizacije inovacija; izrade ili nabave potrebne opreme, alata i materijala za izradu inovacije; izrade, ispitivanja, usavršavanja prototipa proizvoda ili postupka pružanja usluge; pripreme za izlazak na tržište, promotivnih aktivnosti te aktivnosti ugovaranja i razvoja distributivno prodajnih kanala; certificiranja ili atestiranja proizvoda ili usluga radi izlaska na tržište te pretraživanja stanja tehnike, pripreme i zaštite intelektualnog vlasništva.

Javni poziv je otvoren do 1. listopada 2022. godine., a objavljen je na službenoj web stranici Zaklade FIPRO www.fipro.hr. i na stranicama Primorsko-goranske županije https://www.pgz.hr/o-zupaniji/programi/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari