PRIVREMENA STAJALIŠTA

Od petka preregulacija prometa u Krešimirovoj ulici! Mijenjaju se i trase autobusnih linija

Foto. Riportal

Od petka, 26. lipnja 2020. godine, zbog radova na sjevernom traku Krešimirove ulice sav promet se preusmjerava na južni prometni trak. Slijedom navedenog mijenjaju se i trase autobusnih linija.

Linije 4, 5, 11 i 19 prometuju privremenim trasama:

Linija 4 – prometuje redovnom trasom do križanja ulica Žrtava fašizma/Fiumara. Na križanju se uključuje na privremenu trasu: „Most spomenik“, pored hotela „Continental“ skreće na Titov trg i dalje Grohovčevom i „Sjevernim koridorom“ do raskrižja s Prvomajskom gdje se uključuje na redovnu trasu. Za ukrcaj/iskrcaj putnika koristi se stajalište na „Mostu spomenik“.

Linije 5, 11 i 19 prometuju s terminala Delta; Cindrićevom – M. Smokvine Tvrdog – Titov trg i dalje Grohovčevom do Prvomajske gdje se uključuju na redovne trase.

U povratku linija 5 prometuje redovnom trasom do stanice Nikole Tesla – preko stajališta Željeznički kolodvor (koja je ujedno ukrcajna i iskrcajna stanica) – Riva – terminal Delta koje je ujedno početno i završno stajalište.

Linijama 2a, 6, 7, 7a, 20 i 21 omogućeno je u smjeru zapada skretanje iz Krešimirove u Ulicu Nikole Tesla. U povratku prometuju redovnim trasama.

U povratku linije 11, 19, 20 i 21 prometuju redovnim trasama do stanice u Ulici Nikola Tesla, preko stajališta Željeznički kolodvor i dalje redovnom trasom do terminala Delta.

Linije 4 i 5 koristite sva stajališta duž sjevernog koridora.

Linije 11 i 19 koristiti stajalište F.la Guardia i Žrtava fašizma za ukrcaj/iskrcaj putnika.

Na navedenoj trasi ukidaju se stajališta Brajda i KBC Rijeka u smjeru A i B, Manzoni i Željeznički kolodvor u smjeru A, te stajalište Mlaka u smjeru B.

Stajalište Željeznički kolodvor u smjeru B stavlja se u funkciju.

Uspostavlja se privremeno stajalište cca 60 metara poslije stajališta Brajda u smjeru A (prije skretanja u Manzzonijevu ulicu), na kojem staju i županijske linije 18, 18b, 22, 23, 30 i 32.

Stajalište Mlaka u smjeru B izmješta se za 100 metara prije postojeće stanice (nasuprot Inine pumpe). Linija 8 koristi privremeno stajalište u Baračevoj ulici cca 100 metara prije ukinute stanice.

Privremena stajališta bit će označena stajališnim oznakama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari