SLUŽBENO

Od srijede 3. travnja u 8 sati novi bolnički kompleks u punoj funkciji na Sušaku

default

Usluge za korisnike, žene i djecu, od srijede, 3. travnja 2024. u 08.00h pružaju se isključivo u novom kompleksu KBC-a Rijeka na lokalitetu Sušak, Vjekoslava Dukića 7.

Od srijede, 3. travnja 2024. u 8 sati počinje s radom novi bolnički kompleks KBC-a Rijeka na Sušaku, na adresi Vjekoslava Dukića 7. Navedeno znači da dosadašnji bolnički kapaciteti na lokalitetu Kantrida kao i Klinika za ginekologiju i porodništvo u zgradi smještenoj na lokalitetu Rijeka KBC-a Rijeka – prestaju s radom na dosadašnjim adresama i lokalitetima od istog datuma, srijede 3. travnja u 8 sati.

Sve bolničke i polikliničke usluge za liječenje žena i djece objedinjene su u novom kompleksu na Sušaku. Svi pacijenti koji trebaju ove usluge liječenja i zdravstvene skrbi od srijede, 3. travnja 2024. primaju se u novi bolnički kompleks KBC-a Rijeka na Sušaku. Svi bolnički sadržaji koji su bili smješteni na lokalitetu Kantrida te Klinici za ginekologiju i porodništvo na lokalitetu Rijeka objedinjeni su u novoj bolničkoj zgradi na lokalitetu Sušak KBC-a Rijeka.

Do završetka izgradnje novog rotora, na spoju ulica Tome Strižića i Vjekoslava Dukića, prilaz novom bolničkom kompleksu na adresi Vjekoslava Dukića 7 preporučujemo iz pravca zapada, Sveučilišnom avenijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari