JEDVA ČEKAMO

ODLIČNA VIJEST! U Rijeci ponovno kreću koncerti s krovova!

Foto: Riportal

Nakon prošlogodišnjeg izrazito uspješnog ciklusa koncerata na krovovima, ideje koja je začeta u svima nam izrazito teškoj i neizvjesnoj situaciji, sa željom podizanja duha i pogleda naših sugrađana na nešto drugo osim turobnih epidemioloških  brojki i vijesti, pozvali smo ih da gledaju na krovove.

”Točnije na čudesne zalaske sunca s najdivnijih krovova u gradu uz koncerte naših lokalnih glazbenika. Iako je prošla već godina dana od prvog ciklusa Muzike s krovova, ponovo se nalazimo u sličnoj epidemiološkoj situaciji, ali isto tako se ponovo pruža prilika za iskazivanjem kreativnog srca Rijeke koje želi svojim sugrađanima olakšati ovu neizvjenu situaciju i dati priliku da se svi zajedno malo opustimo, poslušamo kocert i uživamo u prekrasnom Riječkom zalasku sunca s kozalskog krova.”

”U narednih nekoliko tjedana nastaviti ćemo prenositi glazbenike iz različitih žanrova kako bi svatko pronašao nešto za sebe i uljepšao si subotnja predvečerja uz čarobne poglede na Riječke zalaske.

Pozivamo sve sugrađane i susjede da ne dolaze i ostanu doma, a mi ćemo doći k njima! Koncert će se moći pratiti putem društvenih mreža, odnosno live streama putem facebook stranice Ritam podzemlja ili putem Facebook događaja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari