POČINJE 18.10.

Održat će se Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš multimodalnog terminala Praško pristanište u luci Rijeka

Idi na originalni članak
Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Sukladno Odluci Ministarstva zaštite okoliša i zelene tranzicije, Uprave za procjenu utjecaja na okoliš i održivo gospodarenje otpadom, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija objavljuje obavijest o započinjanju javne rasprave o Studiji o utjecaju na okoliš multimodalnog terminala Praško pristanište u luci Rijeka.

Oglas

KAD POČINJE I DO KADA TRAJE JAVNA RASPRAVA?

Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš multimodalnog terminala Praško pristanište u luci Rijeka započet će 18. listopada 2024. i trajat će do 19. studenoga 2024. godine.

GDJE SE MOŽE OBAVITI JAVNI UVID?

Tijekom javne rasprave, javni uvid u Studiju može se obaviti u:

JAVNA DOSTUPNOST STUDIJE

Studija će s danom početka javne rasprave biti objavljena javnosti i zainteresiranoj javnosti i na internetskim  stranicama Ministarstva zaštite okoliša i zelene tranzicije.

JAVNO IZLAGANJE

Javno izlaganje o Studiji održat će se u četvrtak, 7. studenoga 2024. u Gradskoj vijećnici u Rijeci, na adresi Korzo 16, s početkom u 16.30 sati.

KAKO SE MOGU DOSTAVLJATI PRIJEDLOZI, MIŠLJENJA I PRIMJEDBE JAVNOSTI?

Za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti  dostavljaju se, zaključno s danom završetka javne rasprave, na sljedeće načine:

Osim toga, primjedbe i prijedlozi na Studiju mogu se dostaviti i na e-mail adresu: mirna.damjanic@pgz.hr.

VAŽNA NAPOMENA

Prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji se dostavljaju pisanim putem moraju biti napisani čitko i razumljivo, uz ime i prezime, adresu i potpis podnositelja.
Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Exit mobile version