Foto: MUP

U srijedu, 9. lipnja u 12 sati na Korzu u Rijeci, u suradnji djelatnika Sektora policije, Odjela prevencije i Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave primorsko-goranske, bit će održana prezentacija Natječaja za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini.

U prezentaciji, uz policijske službenike Sektora policije sudjeluju i policijski službenici koji su završili Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te polaznici Programa, trenutno na praksi  u ovoj Policijskoj upravi.

Policijski službenici prezentirat će praktična znanja i vještine koje se stječu  tijekom osposobljavanja za policijsko zanimanje, odnosno školovanja na Srednjoj policijskoj školi „Josip Jović“. Tako će građanima na otvorenom demonstrirati neke od policijskih ovlasti te ih pozvati da i sami provjere svoje motoričke sposobnosti potrebne za posao policajca.

Stoga pozivamo građane da upotpune sliku o radu policije, njenom osposobljavanju, obrazovanju i mogućnostima zapošljavanja.
Poseban poziv upućujemo onima koji imaju želju postati policajac/policajka.

Pridružite nam se u srijedu na riječkom Korzu, pobliže se upoznajte s radom policije i postanite policajac/policajka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari