ORGANIZIRA LP ROCK

OLD ROCK NA DELTI! U četvrtak ispred Exporta zabava uz glazbu 60-ih i 70-ih godina!

Foto: Facebook

U četvrtak, 10. rujna 2020. u 20 sati pokraj Exporta na Delti, kao dio programa Europske prijestolnice kulture, bit će održan koncert Old Rock na Delti, u organizaciji LP Rock – Udruge riječkih rokera šezdesetih

Radi se o koncertu stare rock glazbe, poglavito ’60 i ’70 godina prošlog stoljeća, u izvođenju četiri benda udruge LP Rock.

U 20 sati koncert otvara sastav „Exodus“, u 21 sat svirka se nastavlja uz plesačima omiljenu „Grupu Pan“, u 22 sata slijedi „Midnight Band“ s nešto žešćim rock’n’rollom, a od 23 sata do ponoći, za ljubitelje ‘tvrđeg rocka’, svirat će band „Crossfire“.

Za ugostiteljsku ponudu pobrinut će se ekipa s botela “Marina”, pod vodstvom Andreja Kušete.

Koncert je organiziran uz poštivanje svih važećih preporuka za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.

Ulaz na koncert je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari