PUNJENJE AUTOMOBILA I DALJE JE BESPLATNO

OPATIJA: Krenulo postavljanje punionica za električne automobile

Foto: Opatija

Danas su počeli radovi na postavljanju prve iz serije opatijskih punionica za električne automobile, na lokaciji Liburnijska ulica, parkiralište između Ičića i Ike.

Riječ je o prvoj dogovornoj tranši između Grada Opatije i HEP-a, kojom će se do kraja godine postaviti još dvije punionice i to na Voloskom, Ulica Andrije Štangera, pored Trga Volosko i u neposrednoj blizini marketa “Konzum” u Ičićima.

U pripremi za iduću godinu je još 13 lokacija širom Grada Opatije, kako bi se osigurala kvalitetna pokrivenost grada, sve traženijim, električnim punionicama.

Punjene električnih automobila će u prvoj fazi, sukladno važećoj odluci HEP-a biti besplatno.

Strateško je opredjeljenje Grada Opatije poticati razvoj u skladu s ekološkom održivošću pa je tako i poticanje korištenja električnih vozila vrlo važno. Stoga, našim građanima kao i sve brojnijim gostima koji koriste električna vozila želimo omogućiti dostupnu i brzu uslugu, kazala je zamjenica gradonačelnika Vera Aničić prilikom obilaska započetih radova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views