MODERAN PROSTOR

Galerija | OPATIJA Radovi na Boćariji Poljane napreduju, uredit će se i trg te sportsko igralište

Nakon ljetne pauze zbog zabrane izvođenja građevinskih radova nastavljeni su radovi na izgradnji Sportsko rekreacijskog centra – Boćarije Poljane, koje je obišao gradonačelnik Fernando Kirigin sa zamjenicom Kristinom Đukić.

Dinamika radova provodi se planiranim tijekom – na glavnom i pomoćnom objektu uz boćalište postavljena je stolarija te se izvode završni radovi, nakon čega slijedi završetak temelja za konstrukciju kojom će se natkriti boćarski teren. U neposrednoj blizini uredit će se i trg te manje sportsko igralište, a rok za dovršetak investicije je kraj godine.

Ovom investicijom boćari će dobiti odlične uvijete za treninge i natjecanja, dok paralelno svi mještani Poljana i okolice dobivaju moderan i primjeren prostor koji će biti središte rekreacijskog, ali i društvenog života ovog mjesnog odbora.

Podsjetimo, investiciju u vrijednosti od 900.000 eura provodi tvrtka Eding d.o.o. iz Zagreba, a projekt je izradila i nadzor radova obavlja tvrtka “Herman projekt d.o.o.”. Rok za dovršetak cjelokupne investicije je kraj godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari