9 STANOVA

OPĆINA LOVRAN Donesena nova odluka o sastavljanju liste prioriteta za kupnju POS-ovih stanova i dodijeljene nagrade za životno djelo

Na 42. sjednici općinskog Vijeća Općina Lovran usvojila je novu odluku o sastavljanju liste prioriteta za kupnju preostalih devet POS-ovih stanova.

Prema novoj odluci, za razliku od prijašnjeg poziva iz 2015. godine, kandidati će uz zahtjev trebati priložiti i odgovarajuću izjavu o kreditnoj sposobnosti te će se na tako izbjeći nemogućnost potpisivanja ugovora o kupnji i odustanak kandidata s ranije liste.

Ovom odlukom postići će se brža i efikasnija prodaja POS-ovih stanova te će osigurati i da sastavljena lista prioriteta za kupnju stanova odgovara prodaji stanova u praksi.

U daljnjem tijeku sjednice donesena je i odluka da se nagrada za životno djelo u području tehničke kulture i sporta dodjeli Edvardu Primožiću te da se godišnja nagrada Općine Lovran u području zdravstva dodjeli Sanjinu Sirotnjaku. Godišnja nagrada u područj sporta dodijeljena je Jedriličarskom klubu Istra, povodom sedamdesete godišnjice rada kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari