U MARČELJIMA

Galerija | Općina Viškovo planira izgraditi objekt za organizirano stanovanje 6 odraslih osoba s intelektualnim oštećenjima

Sanja Udović, općinska načelnica i nezavisna saborska zastupnica u Klubu socijaldemokrata posjetila je Centar za rehabilitaciju Rijeka.

Ravnateljica Iva Letina predstavila je rad Centra koji skrbi o 252-oje korisnika – djeci s teškoćama u razvoju od 7 do 21 godine života i odraslim osobama iznad 21 godine života koje imaju intelektualne teškoće i pridružene smetnje.

S ravnateljicom je razgovarala i o EU projektu „Zajedno protiv izolacije“ koji ćemo prijaviti na financiranje iz Europskog socijalnog fonda. Prema informacijama koje ima ravnateljica, tijekom ljeta raspisat će se novi Javni poziv, a Općina Viškovo planira u Marčeljima izgraditi objekt za organizirano stanovanje 6 odraslih osoba s intelektualnim oštećenjima i pridruženim smetnjama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari