ČETIRI UREĐENE AMBULANTE

Video | Otvoren Centar za dermatologiju Thalassotherapije Opatija

Novouređeni Centar za dermatologiju Thalassotherapije Opatija prostire se na 140 metara kvadratnih i sastoji od četiri uređene i opremljene ambulante: ambulante za preglede, dermatoskopiju, male zahvate i ultrazvučne ambulante

Prostor je dijelom namijenjen i neurologiji. Opremljen je novi neuroelektrofiziološki kabinet u kojime će se raditi elektromioneurografija (EMNG) i elekroencefalografija (EEG) te je otvorena ultrazvučna ambulanta za vaskularnu neurologiju (Color dopler karotidnih i vertebralnih arterija, TCD) i periferne bolesti krvnih žila nogu.

Počasni gost na otvorenju Centra bio je gospodin Milan Grozić iz Vranja, koji je svojom vrijednom donacijom od 200 tisuća kuna pomogao unapređenju kvalitete medicinske skrbi i rada Centra za dermatologiju, a za što mu se ravnatelj Thallasotherapije Viktor Perišić od srca zahvalio. Ukupna vrijednost investicije je oko dva milijuna kuna, naglasio je ravnatelj.

“Thalassotherapija Opatija jedna je od osam zdravstvenih ustanova u nadležnosti Primorsko-goranske županije, a zdravstvo čini gotovo 40 posto proračuna. Uvijek naglašavamo kako je to pravi smjer kada govorimo o javnom dobru i potpori zdravstvenim ustanovama i zdravstvenim djelatnicima da pružaju najbolju uslugu građanima”, rekao je zamjenik župana Petar Mamula te čestitao ravnatelju i zahvalio gospodinu Groziću ispred Primorsko-goranske županije na vrijednoj donaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari