DONOSIMO DETALJE

Otvorene su prijave za Miss Primorsko-goranske županije

Kako do krune Miss Hrvatske? Postani prvo Miss Primorsko-goranske županije!

Nova Miss Hrvatske birat će se kroz 20 županija, a svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss dijaspore. Neke od finalistica već se spremaju za finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu. “Među njima je i prošlogodišnja Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić koja će svoju tijaru predati nasljednici 18.lipnja u Mitan Marini u Novom Vinodolskom kada biramo predstavnicu naše županije na izboru Miss Hrvatske 2024”, objašnjava nam vlasnica podlicence Miss Primorsko-goranske županije Iva Bruketa.

Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboru Miss Primorsko-goranske županije, hrvatske državljanke, neudane i bez djece, od 17 do 27 godina mogu ispuniti prijavnicu u linku https://miss.hr/prijavnica#.ZDfI3nZBy3B i javiti se Direkciji Miss Hrvatske do 1.5. jer je potraga za najljepšom na Kvarneru upravo krenula.

Rijeka je odnedavno dobila lijepo mjesto za opuštanje i zabavu u samom centru grada pod nazivom AZURA – Lounge | Eat | Club. Upravo će se tu održati casting u potrazi za novom Miss Primorsko-goranske županije.

Datum je već odabran, naime 5.svibnja u 19 sati biti će odabrano dvanaest predstavnica s Kvarnera koje će sudjelovati na izboru Miss PGŽ, a samo će novoizabrana missica predstavljati našu županiju na finalu izbora Miss Hrvatske 2024.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari