SKUPŠTINA KD ČISTOĆA

Bojan Jurdana imenovan direktorom KD Čistoća do provedbe natječaja za izbor direktora

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Na današnjoj sjednici Skupštine KD Čistoća opozvana je direktorica Jasna Kukuljan, a Skupština je imenovala gospodina Bojana Jurdanu kao direktora društva i to do provedbe javnog natječaja za izbor direktora

Bojan Jurdana u KD Čistoća zaposlen je od 1. siječnja 2013. godine, a od rujna 2019. godine je zaposlen na radnom mjestu zamjenika direktora.

Upravo iz razloga svog dugogodišnjeg iskustva rada u KD Čistoća gospodin Jurdana je najbolje upoznat sa poslovima i stanjem projekata koji se provode u tom društvu te je u ovoj situaciji najstručniji preuzeti poslove direktora, koje je već i ranije preuzimao u slučajevima odsutnosti gospođe Kukuljan, kao njezin zamjenik.

Pogledajte videoprilog Kanala Ri:

Gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, ujedno i predsjednik Skupštine KD Čistoća, naglasio je kako smatra da je u sadašnjoj situaciji najvažnije da se poslovni procesi i preuzeti projekti nastave neometano.

Također posebno se naglašava da gospodin Jurdana ispunjava sve uvjete propisane društvenim ugovorom KD Čistoća i Zakonom o trgovačkim društvima, odnosno nema nikakvih zakonskih prepreka njegovom imenovanju te je Skupština društva stoga smatrala da je u ovim okolnostima gospodin Jurdana najkompetentniji izbor za direktora društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari