OZLIJEĐEN NA SUČELJAVANJE

Ozlijeđeni Ivaniš u posljednji trenutak stigao na RTL-ovo sučeljavanje; Objasnio što mu se dogodilo

Sreenshot RTL

Ivaniš se u televizijskom programu pojavio sa zavojem i vidljivom modricom na licu. Unatoč tome, kažu mnogi, više je nego trezveno i suvereno sudjelovao u raspravi…

Danas su se na programu RTL televizije sučelili kandidati za gradonačelnika u Rijeci. U fotelju prvog čovjeka Rijeke želi 11 kandidata, a pet vodećih prema istraživanju Promocije plus provedenom ekskluzivno za RTL, sučelili su se u studiju RTL-a.

Osvojim izbornim programima i drugim temama od važnosti za Rijeku govorili su SDP-ov Marko Filipović, kandidat PGS-a i Laburista Nikola Ivaniš, kandidat Mosta Marin Miletić, kandidat HDZ-a Josip Ostrogović i kandidat grupe birača,  Davor Štimac.

U emisiji je viđena i jedna neobična i nesvakidašnja situacija: Nikola Ivaniš u stolicu u studiju sjeo je vidljivo ozlijeđen, sa zavojem iznad desnog oka i vidljivom modricom na desnom kapku.

“Imao sam manju prometnu nesreću s ogrebotinama”, odgovorio je Ivaniš na pozdrav i pitanje voditeljice RTL-ova sučeljavanja Damire Gregoret.

Unatoč ozljedama Ivaniš je, prema mišljenju mnogih gledatelja, više nego trezveno i suvereno sudjelovao u raspravi.

Inače, kako neslužbeno doznajemo, prometna nesreća o kojoj je riječ i nije bila baš tako lagana, a osobe bliske Ivanišu kažu da je kandidat za gradonačelnika vjerojatno u nesreći zadobio i potres mozga.

Što se točno dogodilo, priopćio je i sam Ivaniš u objavi na svom službenom Facebook profilu:

Dragi prijatelji,

želim vas osobno informirati da sam danas u posljepodnevnim satima u Rijeci imao lakšu prometnu nesreću. Stradao sam kao vozač mopeda i pretprio lakše povrede glave, a što mogu zahvaliti i činjenici da sam moped vozio koristeći kacigu.

Poslije nesreće sam obavio bazične preglede glave, sanirane su mi lakše ozljede, poslije čega sam otputovao u Zagreb gdje sam sudjelovao na sučeljavanju kandidata za gradonačelnika Rijeke.

Primio sam mnogobrojne pozive i poruke prijatelja, poznanika, ali i mnogih meni nepoznatih građanki i građana i svima vam se najiskrenije zahvaljujem na brizi.

Kako bilo, kampanja ide dalje istim tempom, sve do konačnog cilja!

Još vam jednom svima hvala Živjeli!“, napisao je Ivaniš.

Dragi prijatelji,

želim vas osobno informirati da sam danas u posljepodnevnim satima u Rijeci imao lakšu prometnu…

Objavljuje Nikola IvanišUtorak, 11. svibnja 2021.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views