PA ŠTO JE SAD OVO?! Iznenađenje u “dvojci”, putnici u čudu!

Foto: Ilustracija (Čitatelj)

Prva pomisao mnogih bit će: “Autotrolej” ponovno u problemima, pokvarena vrata, improvizirano osiguranje da putnici ne ispadnu iz autobusa…

… ali istina je ipak ponešto drugačija.

Ne znamo tko, ne znamo zašto, ali netko od korisnika javnog gradskog prijevoza na neobičan način si je prekratio vrijeme vožnje, omotavši trake oko rukohvata u Autotroljejevoj “dvojci” tako da putnici nisu mogli koristiti srednja vrata.

Iznenađeni viđenim, poslali smo upit i Autotroleju gdje su odlučno odbacili mogućnost da je ova situacija plod bilo kakve radnje vozača ili drugih djelatnika Autotroleja.

“Jučer na liniji broj 2 nije bilo kvarova sa vratima te “improvizirana zaštita” nije postavljena od strane KD Autotrolej. Naime, izlazak vozila u promet sa zabranom ulaza ili izlaza na bilo koja vrata jednostavno nije moguć, posebice ne na način na koji je to prikazano na fotografiji. Pretpostavljamo kako je riječ o “šali” nekog korisnika javnog gradskog prijevoza.”, poručili su nam iz Autotroleja.

Nadamo se da im ovaj “performans” neće dati ideju da na ovaj način zaustavljaju bijeg “švercera” iz autobusa!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari