LOKALNI IZBORI

PGS i Laburisti zajedno na izbore za riječko Gradsko vijeće

Primorsko goranski savez (PGS) i Hrvatski laburisti izlaze zajedno na izbore za Gradsko vijeće Rijeke, pri čemu će predsjednik Nacionalnog vijeća Laburista i gradski vijećnik u prošlom mandatu Vedran Sabljak biti na listi PGS-a za novi mandat

Sabljak je u ponedjeljak izjavio kako je riječ o prirodnoj koaliciji i nastavku suradnja u Gradskom vijeću u protekla dva mandata.

Istaknuo je kako se zalaže za smanjenje gradskog prireza s 15 na 12 posto, a tom bi se uštedom mogle povećati plaće, olakšati poslovanja poduzetnicima kao preduvjet otvaranja novih radnih mjesta, otvoriti novi domovi za starije osobe te smanjiti cijena komunalnih usluga za 10 posto.

Vijećnica PGS-a u proteklom mandatu Gradskog vijeća Ana Trošelj kazala je da je PGS namjeravao izaći samostalno na ove lokalne izbore, ali im je drago da su im se pridružili Laburisti.

Kandidat PGS-a za riječkog gradonačelnika Nikola Ivaniš najavio je da će na njihovoj listi biti nekoliko nestranačkih ljudi te predstavnika nacionalnih manjina.

PGS S LABURISTIMA I VEDRANOM U BORBU ZA PRAVEDNU RIJEKU

Sretan sam što smo danas javnosti predstavili dogovorenu…

Objavljuje Nikola IvanišPonedjeljak, 19. travnja 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari