LOKALNI IZBORI

Vivoda: Stadion Kantrida treba se otvoriti za sve građane

Vivoda je ocijenio kako je “sramota da Rijeka nema ni tri igrališta s tartan stazom”

Kandidat Akcije mladih za gradonačelnika Rijeke Vedran Vivoda u ponedjeljak je ocijenio da Grad Rijeka pruža nedovoljno mogućnosti građanima, prvenstveno mladima za bavljenje sportom i rekreacijom te da bi se stadion Kantrida trebao otvoriti za sve građane.

Vivoda je ocijenio kako je “sramota da Rijeka nema ni tri igrališta s tartan stazom”.

“Kao gradonačelnik ću hitno otvoriti stadion Kantrida svim rekreativcima, kako bi mogli trčati po tartanskoj stazi”, rekao je.

Naglasio je da Rijeka nema dovoljno sportskih površina na kojima bi mladi sportaši mogli trenirati u vremenu dok je zabranjeno treniranje u zatvornim prostorima. Upozorio je da djeca i mladi sportaši moraju trenirati na opasnim površinama za ozljede poput betona, jer nema površina prekrivenih odgovarajućom podlogom za ublažavanje pada i udaraca.

Nedo Pinezić iz stranke koalicijskog partnera Akcije mladih, Unije Kvarnera, ocijenio je da se zbog loše epidemiološke situacije u Primorsko-goranskoj županiji ugrožava turistička sezona. Za to je okrivio donošenje pogrešnih odluka odgovornih, poput, kako je rekao, otvaranja županije u pogrešno vrijeme, tijekom Božića i Uskrsa, te zatvaranje također u pogrešnim razdobljima.

Istaknuo je i da je neodrživo da u PGŽ nema upravnog tijela samo za turizam a ni odbora županijske skupštine za tu djelatnost. Zato nema strateškog upravljanja i nije bilo pravog odgovora na kriznu situaciju, rekao je Pinezić. (hina)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views