REKORDNA SEZONA

Platak je u proteklih deset dana posjetilo čak 17.000 ljudi; Prodano više od 5.000 karata…

Foto: Riportal

Župan Zlatko Komadina se na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare između ostaloga osvrnuo i na veliku posjećenost skijaškim i rekreativnim destinacijama, pa tako i na Platak.

„Svjedočimo opravdanosti velikih županijskih ulaganja u Platak kojeg je kroz proteklih nešto više od tjedan dana posjetilo oko 17.000 ljudi, prodano je 5.000 karata za žičaru te još tisuću za pokretnu traku za baby lift.” izjavio je Komadina.

”I skijalište Čelimbaša u Mrkoplju otvorilo je skijašku sezonu zahvaljujući ulaganjima Županije. Žao nam je što nam svaka porezna reforma odnese nešto novca, jer bi mogli još više ulagati u sadržaje koji podižu kvalitetu života naših stanovnika, a naročito djece, koji su željni rekreativnih zimskih sadržaja.

U ovom teškom korona vremenu takvi su sadržaji izuzetno bitni za očuvanje psihofizičkog zdravlja“, rekao je župan.

Iako je, s obzirom na nemogućnost putovanja van granica Hrvatske, veća posjećenost na domaćim skijalištima bila očekivana, svakodnevni broj zainteresiranih nadmašio je sva očekivanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari