SNJEŽNA IGRAONICA

Video | Platak ovog vikenda ‘pun kao šipak’! Pogledajte kako brojni posjetitelji uživaju na snijegu na osunčanom skijalištu

Turisti iz Hrvatske na Platku hvatanju zadnji snijeg. Više u video prilogu RTL-a!

Ovako se uživa u snijegu na ‘brdu uživanja’ iznad Rijeke. Platak ovog vikenda ‘pun kao šipak’!

Snijeg pod nogama, sunce na obrazima i samo jedno pravilo na stazama – a to je da pravila nema! Može na skijama, bordu, sanjkama, koljenima ili stražnjicama – dok je god osmijeh na licima, tehnika je ispravna, izvještava Ida Balen za RTL Danas.hr.

U nedjelju 5. 3. 2023. na Platku će se održati prvo izdanje Primorsko-goranskog skijaškog i snowboard festivala pod pokroviteljstvom Goranskog sportskog centra, a sav prihod od utrke bit će uplaćen u humanitarne svrhe. Natjecanje će se održati u disciplini veleslalom na stazi Radeševo 1 zbog čega će do 12:00 sati dio staze biti ograđen i namijenjen natjecanju.

OTVORENE STAZE:

Radeševo 1
Turistička
Pribeniš
Baby staza
Sanjkanje je moguće na sanjkalištima uz pokretne trake Baby lift i Pribeniš.

ŽIČARA, VUČNICE I POKRETNE TRAKE:

žičara Radeševo
vučnica Pribeniš
pokretna traka Radeševo
pokretna traka Pribeniš
pokretna traka Baby lift
RADNO VRIJEME: 9:00-16:00
Blagajna se otvara u 8 sati.

Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici pored parkirališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari