OD 11. DO 14. TRAVNJA

Počeli su upisi u kreativne radionice tijekom proljetnih školskih praznika „Proljeće u Domu mladih“

Započeli su upisi u edukativne i zabavne radionice „Proljeće u Domu mladih“, koje Dom mladih Rijeka organizira tijekom proljetnih školskih praznika.

Radionice su namijenjene osnovnoškolskom uzrastu, a odvijat će se od 11. do 14. travnja.

Osnovnoškolci će imati priliku polaziti radionice robotike, 3D printanja, informatike, modelarstva te video radionicu, zatim glazbenu radionicu te tečaj vožnje bicikle po prometnim pravilima za djecu koja već znaju voziti biciklu.

Radionice će se odvijati u jutarnjim satima, i to od 9 do 10.50 sati i/ili od 11.10 do 13 sati u Domu mladih. Cijena jedne radionice od dva sata je 19,90 eura, a kombinacija dvije radionice 33,18 eura. Drugo dijete i svako iduće dijete iz iste obitelji ostvaruje popust od 25%.

Predbilježbe za kreativne radionice vrše se isključivo putem online prijavnice, kojim se iskazuje interes za upis, odnosno ispunjavanje prijavnice ne podrazumijeva direktan upis u tražene aktivnosti. Upisi se mogu zaključiti i potvrditi tek nakon dogovora sa koordinatoricom upisa Doma mladih. Online prijavnice će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale.

Više o radionicama na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari