Počinju radovi, plaža Črnikovica u Voloskom dobiva potpuno novi izgled

Foto: Grad Opatija

Idući tjedan počinju radovi na uređenju plaže Črnikovica u Voloskom.

Nakon što je potpisan ugovor s izvođačem radova, tvrtkom Vodogradnja d.o.o., Kukuljanovo krenut će se s radovima na osiguranju i pripremi gradilišta te radovima u moru. Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana kreću i konstrukcijski radovi.

Foto: Grad Opatija

Na omiljenoj plaži brojnih Opatijaca, iduće će se kupalište sezone tako moći uživati na lijepom i adekvatno uređenom kupalištu sa svim potrebnim sadržajima. Ukupna je vrijednosti investicije 1.340.648,46 kn, a za uređenje plaže Črnikovica Grad je dobio i sredstva Ministarstva turizma temeljem programa razvoja javne turističke infrastrukture u iznosu od 400 tisuća kuna.

Kupalište će na 1612 četvornih metara površine dobiti potpuno nov izgled. Povećat će se plažni prostor, unaprijediti kvaliteta postojećih sadržaja, a sve uz očuvanje prirodnog žala u uvali pa se tako postojeća šljunčana plaža neće dirati. Prateći sadržaji bit će raznoliki: ugostiteljski, trgovački,  sanitarije, tuševi, kabine. Posebnost je projekta da će na krovu tih objekata biti uređeno sunčalište za 90-tak kupača.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari