RIJEČANI REALNI I ZADOVOLJNI

Video | Pogledajte video: Ovako se sinoć pratila utakmica Vatrenih na Korzu. Riječani se izjasnili i koga žele u susretu za 3. mjesto

Nakon utakmice miješali su se osjećaji ponosa i tuge, no ipak je prvi osjećaj prevladao kod Riječana

Ovako je sinoć izgledalo praćenje utakmice Argentina – Hrvatska na Trgu Republike Hrvatske na kojem se okupio veliki broj ljudi. Hrvatska se, nažalost, nije uspjela plasirati u finale još jednog Svjetskog prvenstva.

Nakon utakmice miješali su se osjećaji ponosa i tuge, no ipak je prvi osjećaj prevladao kod Riječana

“Sve je bilo dobro, sve je izgledalo kao i inače do onoga penala koji nas je potpuno presjekao. U tom šoku primili smo i drugi zgoditak. Utakmica je bila očekivana nakon prvoga gola.”, mišljenje je jednog navijača.

A bronci se nada i ekipa iz Slovenije. U Rijeku su došli navijati za Hrvatsku i to u punoj navijačkoj, crveno-bijeloj opremi.

“Došli smo iz Slovenije, naravno da će osvojit broncu, nadali smo se, nadali smo se i finale, a broncu sigurno.”, kazali su.

Tako je bez obzira na poraz Rijeka slavila veliki uspjeh Vatrenih – a razloga za slavlje svakako i imamo. Hrvatska je među četiri najbolje momčadi na svijetu. I danas nakon prospavane noći Riječani nemaju što zamjeriti svojim herojima.

“Ovo je zaista senzacija što je uspio naš izbornik Dalić postići. Biti među četiri najbolje zemlje svijeta, to je zaista veličanstveno.”, mišljenje je navijača.

U subotu nam slijedi utakmica za treće mjesto, a evo koga Riječani priželjkuju na suprotnoj strani.

Utakmica za treće mjesto igra se u subotu u 16 sati, a doček se za nogometaše priprema u nedjelju u Zagrebu, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari