DAN ŽUPANIJE

Polaganjem vijenca obilježen Dan Primorsko-goranske županije

Foto: PGŽ

Povodom Dana Primorsko-goranske županije delegacija u sastavu župan Zlatko Komadina, predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i pročelnik Ureda županije Goran Petrc, položila je vijenac i zapalila svijeću na Središnjem križu Centralnog gradskog groblja Drenova u spomen na sve preminule građane i poginule branitelje.

Tom prilikom župan Komadina čestitao je svim građankama i građanima Dan Županije te istaknuo važnost solidarnosti u ovim izazovnim vremenima.

Župan se osvrnuo na protekli mandat koji je obilježen velikim investicijskim ciklusom; obnovom i izgradnjom pomorske infrastrukture, kapitalnim ulaganjima u zdravstvene ustanove, školsku infrastrukturu, kulturnu i povijesnu baštinu te realizacijom velikih europskih projekata.

Župan je zahvalio svim građanima na povjerenju, ali isto tako i svim zdravstvenim djelatnicima na predanom radu u vrijeme epidemije.

Čestitkama povodom Dana županije pridružio se i predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić te je svim građanima poželio da ostanu duhom pozitivni, ali korona nalazima negativni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari